Termékek az alábbi kategóriában: Tűzhelyek

Gáz és elektromos tűzhelyek

több mint 40 éves gyártási tapasztalat , teljes mértékben rozsdamentes acélból készülnek, a magyar és az európai piacon is egyedülálló kialakítás

Tovább olvasom

600 mm sorozatú készülékcsalád

A FAGOR 600-as sorozatú készülékcsalád tűzhelyei kiválóan alkalmasak kisebb kapacitású konyhaüzemek, snack-üzemek, speciális bárok részére. A tűzhelyek választéka lehetővé teszi a konyhatechnológia tervezése és megvalósítása során az igények maximális kielégítését, az esztétikus és egységes megjelenést, az ergonómiai igények teljesítését.A tűzhelyek gáz- és elektromos üzemű kivitelben készülnek, rozsdamentes acél (AISI 304 (18/10) burkolattal, ergonomikus kezelőpanellel, nagyteljesítményű égőkkel, illetve fűtőbetétekkel rendelkeznek.A tűzhelyek kiváló minőségűek, magas hatásfokkal rendelkeznek, hosszú élettartamúak, kategóriájában az ár/érték aránya révén a legmagasabbak között helyezkedik el.

Tovább olvasom

700 mm sorozatú készülékcsalád

A FAGOR 700-as sorozatú készülékcsalád tűzhely elemei kiválóan alkalmasak kis és közepes kapacitású, professzionális konyhaüzemek részére. A tűzhelyek széles választéka lehetővé teszi a konyhatechnológia tervezése és megvalósítása során az igények maximális kielégítését, az esztétikus és egységes megjelenést, az ergonómiai igények teljesítését. A tűzhelyek gáz- és elektromos üzemű kivitelben készülnek, rozsdamentes acél (AISI 304 (18/10) burkolattal, ergonomikus kezelőpanellel, nagyteljesítményű égőkkel, illetve fűtőbetétekkel rendelkeznek. A tűzhelyek kiváló minőségűek, magas hatásfokkal rendelkeznek, hosszú élettartamúak, kategóriájában az ár/érték aránya révén a legmagasabbak között helyezkedik el.

Tovább olvasom

Központi tűzhelyek

A FAGOR 1000-es sorozatú központi gáztűzhelyei kiválóan alkalmasak nagy kapacitású, professzionális konyhaüzemek részére. A gáztűzhelyek központi elhelyezkedése révén lehetővé válik a mindkét oldalról történő munkavégzés. A tűzhelyekre opciós tételként rendelhető vízoszlop felszerelésével egyszerű az edények feltöltése. A kétoldalról kezelhető gázsütők szintén a konyhai munkavégzés megkönnyítését szolgálják. A központi tűzhelyek használata lehetővé teszi az igények maximális kielégítését, az esztétikus megjelenést. A készülékek gázüzemű kivitelűek, rozsdamentes acél (AISI 304 (18/10) burkolattal, ergonomikus kezelőpanellel, nagyteljesítményű égőkkel rendelkeznek. A berendezések kiváló minőségűek, magas hatásfokkal rendelkeznek, hosszú élettartamúak, kategóriájában az ár/érték aránya révén a legmagasabbak között helyezkedik el.

Tovább olvasom


Székhely, központi iroda

Keressen minket bizalommal, állunk rendelkezésére!

Kihagyhatatlan! Akciók, kedvezmények...

Széchenyi
Széchenyi