Előkészítő gépek

Termékek az alábbi kategóriában: Előkészítő gépek

Univerzális konyhagép

Az alapgépre egyszerűen felszerelhető segédgépekkel húsőrlés, rostlazítás, zöldségszeletelés, kockázás, passzírozás és reszelés, tészták keverése, habverés, fűszer- és mákőrlés valamint késélezés végezhető. A gördíthető állvány segítségével praktikusan helyezhető el konyhákban, szükség szerint a műveletnek megfelelően. Az állványon többlépcsős magasságban beakasztható edénytartó rács a különböző méretű edények praktikus elhelyezését szolgálja. Újdonság! Továbbfejlesztett egyetemes motorikus alapgép került bevezetésre, MA-753 elnevezéssel. A feldolgozástól függően kiválasztható és beállítható az optimális sebesség tartomány, ezáltal egyenletesebb teljesítmény érhető el. Az MA-753 rendkívül csendes. A 0 és 5 másodperc közé beállítható egyenletes indítás meghosszabbítja a szerszámok élettartamát. Teljesen kompatibilis az eddigi segédgépeinkkel.

Tovább olvasom

Burgonyakoptatók

A burgonyakoptató gépek háromféle méretben készülnek, és a kisebb konyháktól a nagykonyhákig gazdaságos felhasználási lehetőséget nyújtanak. Koptatófelületük alkalmas az új burgonyától a zöldségekig terjedő jó minőségű, kis veszteséggel történő tisztításra. A teljes egészében rozsdamentes kivitel könnyen tisztítható. A betöltő nyílások fedelei elektromosan reteszeltek. A belső koptató felületek könnyen, gyorsan cserélhetők.

Tovább olvasom

Habverő-dagasztó-keverő gép

Habverő-dagasztó-keverő gép,rozsdamentes acél üsttel, három ötvözött alumínium keverőkarral, mechanikus ki,-be kapcsolás, sebességfokozattal, vészkapcsolóval, festett öntvény gépházzal. Biztonsági elhúzható védőrács az üst fölött elhelyezve. Dupla biztonsági kapcsoló az üst üzem közbeni mozgatása és vagy a védőrács nyitása esetére. Három sebességfokozatok fordulatszámai.Robosztus, nagy igénybevételre alkalmas kialakítás, biztonságos és megbízható hosszú élettartam. Versenytársaival összehasonlítva kiemelkedő minőség. Cukrászati, sütőipari, gyógyszertári felhasználásra alkalmas.

Tovább olvasom

Kenyérszeletelők

Nagykonyhák, szállodák, éttermek fáradságos munkát, időt igénylő feladatai közé tartozik a kenyér szeletelése. Ezen kívánunk segíteni új termékünkkel, a kenyeret egyszerre felszeletelő géppel. 15 mm szeletvastagságú belga pengével rendelkező, minőségi alkatrészekből áll. A gép rezgőkéses rendszere puha és keményebb típusú kenyerek szeletelésére egyaránt alkalmas. Azonban a friss, puhább kenyereknél a begyűrődés megakadályozására az átnyomó kart ajánlott ellentartani. A bélzet nem válik el a héjától, nem roncsolja azt, és kevés morzsa keletkezik. A gép hosszú élettartamra tervezett, csekély karbantartás igényű. Mérsékelt ára elérhetővé teszi beszerzését, a befektetés a munkaidő megtakarítással megtérül. A szépen szeletelt kenyér igényes kiszolgálást tesz lehetővé, további feldolgozásra (pl. pirítás) kiválóan alkalmas. Asztali és lábon álló kivitelben is is kapható, csomagoló adapterrel.

Tovább olvasom

Mérlegek

Árszorzós mérlegek "lapos és tornyos" kivitelben, digitális raktári és konyhai mérlegek nagy választékban.

Tovább olvasom

Kézimixerek

Merülő mixer 15 - 100 literig, rozsdamentes acélból készült szár és késegység, egyes típusokhoz rozsdamentes habverő változtatható sebességű motor; szétszedhető fej és leszerelhető menetes szár.

Tovább olvasom

Felvágottszeletelő

Felvágottszeletelő kalapácslakkal bevont házban - élezőfejjel - ékszíjmeghajtással - hosszú élettartamú, megbízható készülék - egyszerűen szétszedhető és tisztítható

Tovább olvasom

Professzionális csontfűrészek

A hús- és csontfűrész hús, csont, fagyasztott hús, hal szeletelésére, darabolására alkalmasak. Jól használhatók nagyobb húsboltokban, éttermek, szállodák, kórházak konyháiban, mert a hagyományos eszközökkel végzett daraboláshoz képest gyorsabbá válik a munka, a felszeletelt hús pedig mentes lesz a csontszilánkoktól.

Tovább olvasom

Kés sterilizálók

Sterilizáló , mely alkalmas a kés, bárd és egyéb eszközök fertőtlenítésére.

Tovább olvasom


Székhely, központi iroda

Keressen minket bizalommal, állunk rendelkezésére!

Kihagyhatatlan! Akciók, kedvezmények...

Széchenyi
Széchenyi