Rozsdamentes bútorok

Termékek az alábbi kategóriában: Rozsdamentes bútorok

Asztalok

A rozsdamentes bútorok és egyéb kiegészitő berendezések méreteit és felszereltségét az alábbi táblázatok alapméretben és alapfelszereltségben tartalmazzák. Egyedi igény esetén az alapméretek és az alapfelszereltségek közötti tipusokat is legyártjuk külön felszámitott felár nélkül,az alap- árakhoz viszonyitott arányositott árakon.

Tovább olvasom

Kiegészítő asztalok

A pultok/kiegészítő asztalok, rozsdamentes acélból, elöl nyitott illetve tolóajtóval igény szerint - 3 oldalt zárt, rezgésmentes fedlappal, szintező műanyag végzáró van a talpakon. A pultok/ kiegészítők méretezése Szélesség x Mélység x Magasság szerint van megadva milliméterben.

Tovább olvasom

Állványok

Tároló polc 40x40 mm zártszelvény vázszerkezet,négy darab visszaperemezett sima vagy perforált polclappal, szintező műanyag végzáró van a talpakon. A tároló polcok méretezése Szélesség x Mélység x Magasság szerint van megadva milliméterben.

Tovább olvasom

Faliszekrény

Rozsdamentes fali szekrény - 3 oldalt zárt - elöl nyitott vagy két tolóajtóval - egy közbenső polccal. A faliszekrények méretezése Szélesség x Mélység x Magasság szerint van megadva milliméterben.

Tovább olvasom

Konzollal falra szerelhető fali polc

Fali konzolos polcok sima vagy perforált polclappal készülnek. A polcok méretezése Szélesség x Mélység x Magasság szerint van megadva milliméterben.

Tovább olvasom


Székhely, központi iroda

Keressen minket bizalommal, állunk rendelkezésére!

Kihagyhatatlan! Akciók, kedvezmények...

Széchenyi
Széchenyi